URHEILU

Elämykset syntyvät urheilutapahtumissa. Täältä löydät valtakunnallisen valikoiman urheilua – parhaat matsit, turnaukset, kilpailut ja näytökset. Tervetuloa mukaan urheilun maailmaan, jossa koet riemun, jännityksen ja huuman. Osta liput parhaille paikoille!

Urheilu - liput urheilutapahtumiin

Jääkiekko

Liigan kausi 2023-2024 käynnistyy taas syksyllä. Mikä joukkue vie Kanada-maljan kotiin? Liiga-joukkueiden lippujen lisäksi saat myös Mestiksen huippujengien liput Ticketmasterilta.

Jokerit

Jokerit

Helsingin Jäähalli & Keravan Jäähalli

Osta liput

Taitoluistelu

Espoo toimii taitoluistelun huippujen areenana jälleen syksyllä 2023. Jäällä on luvassa kansainvälistä taituruutta, tanssia ja tunnetta.

Finlandia Trophy Espoo 2023

Finlandia Trophy 2023

05/10 – 08/10/2023

Espoo Metro Areena

Espoo Metro Areena täyttyy tähtiloistosta, henkeäsalpaavasta akrobatiasta, huimasta taituruudesta ja herkästä tulkinnasta, kun taitoluistelun huippunimet saapuvat Suomeen käynnistämään kilpailukauden kansainvälisessä Finlandia Trophy Espoo -taitoluistelukilpailussa.

Osta liput

Taitoluistelun Grand Prix

ISU Grand Prix

16/11 – 19/11/2023

Metro Areena, Espoo

Suomi on taitoluistelumaailman keskiössä 17.–19. marraskuuta 2023, kun Espoo Metro Areenalla luistellaan aikuisten sarjan Grand Prix Espoo -kilpailu.

Sykähdyttävän kovatasoisessa kilpailussa nähdään maailman parhaita luistelijoita miesten ja naisten sarjoissa, jäätanssissa ja pariluistelussa. Tapahtuman kruunaa koko perhettä viihdyttävä loppunäytös.

Osta liput

Hevosurheilu

Helsingin Jäähallilla nähdään maailman huippujen ratsastusta ja upeita hevosia, kun Helsinki International Horse Show valtaa Helsingin Jäähallin 18.-22.10.2023. Horse Show’n tähtiareenalla kisataan kansallisia ja kansainvälisiä luokkia niin kouluratsastuksessa kuin esteratsastuksessakin.

Porin raviradalla puolestaan koetaan unohtumattomia hevosurheilun hetkiä ja jännitystä, kun suomalaiset huippuhevoset ja ohjastajat tiimeineen laittavat parastaan.

Helsinki International Horse Show

Helsinki International Horse Show

18/10 – 22/10/2023

Helsingin Jäähalli

Maailman parhaat ratsastajat ja upeat hevoset valtaavat Helsingin Jäähallin lokakuussa. Koe jännitystä ja elämyksiä maailmancupin osakilpailun, huippu-urheilun ja sykähdyttävän show’n parissa yhdessä yli 50 000 muun kävijän kanssa.

Osta liput

Porin ravit

Porin ravit

Porin ravirata

Porin raviradalla kisataan vuosittain useita ravien suurkilpailuja ja Toto76-kierroksia. Ravirata on toiminut useasti myös Kuninkuusravien kisapaikkana. Alueella järjestetään ravien lisäksi monté-kisoja, maastoratsastuskisoja, konsertteja, show & dinner -iltoja.

Katso kaikki ravitapahtumat, ratsastuskilpailut sekä muut hevosurheilukisat ja osta liput!

Osta liput

Urheilu-uutiset

Finlandia Trophy, Grand Prix & Marie Lundmark Trophy – taitoluistelukisat 2023-24

Finlandia Trophy, Grand Prix & Marie Lundmark Trophy – taitoluistelukisat 2023-24

Lue lisää

Miesten Superpesis – kauden 2023 ennakko-odotukset

Miesten Superpesis – kauden 2023 ennakko-odotukset

Lue lisää

Helsinki International Horse Show on hevosten ystävien ykköstapahtuma

Helsinki International Horse Show on hevosten ystävien ykköstapahtuma

Lue lisää

Urheilu 2023

Tervetuloa parhaille paikoille urheilun maailmaan! Urheilu yhdistää meitä ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä täynnä jännitystä ja tunteiden kirjoa. Oletko valmis kokemaan sykähdyttävät hetket livenä katsomossa? Nyt on tilaisuutesi – hanki liput vuoden 2023-2024 upeimpiin urheilutapahtumiin.

Syksyllä ja talvella 2023-2024 luvassa on jälleen kotimaan parasta jääkiekkoa, kun Liiga-kausi starttaa täydellä voimalla. Syksyllä luvassa on myös taitoluistelun kansainvälisiä arvokilpailuja sekä esteratsastuksen maailmancupin osakilpailut.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta nauttia syksyn huimista urheilutapahtumista. Hanki liput jo tänään ja varmista paikkasi katsomossa. Urheilu ja unohtumattomat elämykset odottavat – nähdään tapahtumissa!

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

whois: Andy White Freelance WordPress Developer London