Teatteri & Show

Vuonna 2024 nautitaan monipuolisesta valikoimasta kiehtovia teatteriesityksiä, musikaaleja, balettia, sirkusta ja komediaa. Etsitkö kulttuuria, naurua, tunteita ja tekemistä? Olet oikeassa paikassa.

Löydä teatteri- ja taidetapahtumat ja varmista paikkasi! Tarjolla on muun muassa teatteria, stand up -esityksiä, komediaa, koko perheen kulttuuria ja show-näytöksiä.

Teatteri & show liput

TEATTERI & SHOW – suosittelemme

Kesäteatterit 2024

Kesällä teatteriin? Tietenkin!

Löydä iki-ihanat kesäteatterit ympäri Suomen. Kesäillat lupaavat draamaa, musiiikin hurmaa ja juonenkäänteitä.

Löydä kesäteattereita

Teatteri

Kauden 2023-2024 teatteriohjelmistossa on luvassa huikean hauskaa komediaa, vaikuttavaa draamaa sekä unohtumattomia musikaaleja ja musiikkiteatteria. Katso kaikki syksyn parhaat näytökset ympäri Suomen ja lähde teatteriin.

Kesän 2024 sekopäisin ja sympaattisin seikkailu tapahtuu Suomenlinnan Hyvän omantunnon linnakkeen muurien sisällä, jossa taistellaan tuulimyllyjä vastaan haarniskoissa miekat tanassa ratsastaen. Don Quijotena, Surullisen hahmon ritarina, nähdään Robin Svartström ja uskollisena aseenkantajanaan Sancho Panzana, Santtu Karvonen. Muissa rooleissa mm. Petja Lähde ja Pihla Penttinen.

Osta liput

Vaikka ABBA on pysytellyt poissa estradeilta yli 30 vuotta, sen kultainen kimallus ei ole hiipunut minnekään. Koe ABBAn tarina uudelleen! Upeat laulajat, tanssijat ja huippuorkesteri saavat aikaan ilotulituksen, joka tuo katsojat keskelle ABBA-huumaa.

Osta liput

Kaiken takana on… puoliso! Ja kenen muun elämänkumppani saisi yhtä paljon painoarvoa kansan silmissä kuin presidentin? Silti historiankirjat eivät tohdi edes kertoa, millaisia persoonia tästä joukosta löytyy. Onneksi sen paljastaa Emma Teatterin uusi kesäkomedia!

Osta liput

80-luvulta asti naurattanut legendaarinen konstaapeli Reinikainen astelee ”niin maan perusteellisesti” näyttämölle ja laittaa asiat ja ihmiset järjestykseen. Kaupungin poliisilaitoksella sattuu ja tapahtuu, ja lainvalvojia työllistävät alkoholia nauttineet kansalaiset, varkaudet ja kadonneet henkilöt. Reinikainen on joviaali kansanmies, ja ratkaisee ongelmalliset tilanteet puhumalla kuin Ruuneperi.

Osta liput

Georges ja Marion on pariisilainen pariskunta, joiden suhde on kriisissä. Georgesin bisnekset eivät suju, kiire ja stressi painaa. Georgesilla on jo pitkään ollut suhde nuoren Catherinen kanssa. Nyt Georgesin peli näyttää pelatulta: Catherine on päättänyt paljastaa suhteen Marionille.

Kangasalan kesäteatterin näyttämöllä rooleissa nähdään Pete Lattu, Teemu Lehtilä, Monica Lindeman, Inkeri Mertanen, Inna Tähkänen, Sampsa Tuoma (…)

Osta liput

Komedia & SHOW

Talvella on luvassa hersyvää komediaa ja taikuutta! Suomen kovimmat stand up -koomikot ja taikurit kiertävät Suomessa ja luvassa on myös kansainvälisiä nimiä. Katso kaikki esitykset ja varmista paikkasi.

Niko Kivelän huippusuosittu Iso Riski -kiertue saa jatkoa! Nyt on mitattu missä suomalaisen yleisön sietoraja menee, joten on aika ottaa toinen riski.Heittäydy mukaan Nikon tarinoiden maailmaan ja ota taas riski nauraa sille kaikelle!

Iso Riski 2 on stand up -soolo, jossa ei jarrutella eikä tyynnytellä. Tässä ei haasteta vain katsojaa vaan koko maailma.

Osta liput

Koko perheelle

Lähtekää koko perheen voimin nauttimaan huikeista show-näytöksistä, lasten keikoista ja lasten teatterista.

TEATTERI ja TAIDE 2024

Teattereissa ympäri Suomen koetaan upeita näytöksiä ja draaman kaarta. Teatterit tarjoilevat upeita näytelmäelämyksiä niin aikuisille kuin lapsillekin. Teatterissa voit kokea draamaa, komediaa sekä musikaaleja.

Talven ja kevään teatteriesitykset Suomessa tarjoavat mahdollisuuden sukeltaa erilaisiin maailmoihin ja näkökulmiin. Niin draama, komedia kuin musiikkiteatterikin tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Kaiken kaikkiaan syksyn teatterikattaus on värikäs ja monipuolinen, tarjoten elämyksiä kaikille teatteritaiteen ystäville.

Talven ja kevään esityskaudet tuovat tullessaan myös monipuolisen tarjonnan oopperaa, balettia ja tanssia.

Komedia ja Stand Up 2024

Suomen stand up -komediaskenessä talvi ja kevät lupaavat olla nauruntäyteisiä. Stand up -koomikot valmistautuvat valloittamaan lavat ympäri maata tarjoten hulvattomia hetkiä niin vanhoille kuin uusille faneille. Klubit ja esiintymispaikat tarjoavat näyttämön monipuolisille komiikkatalenteille, jotka tulkitsevat ihmiseloa hulvattomin havainnoin ja oivalluksin yleisön naurun raikuessa. Nykypäivän stand up -esitykset voivat käsitellä kaikkea yhteiskunnallisista kysymyksistä henkilökohtaisiin kommelluksiin.

Suomessa kiertävät muun muassa Sami Hedberg, Ismo Leikola, Jarkko Tamminen ja Kummeli Show.

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA