Kesäteatterit

Kesäteatterit 2023

Löydä kesän ihanimmat ensi-illat, koskettavat draamat, huikeat komediat ja tunnelmalliset musikaalit ympäri Suomen. Tervetuloa kesäteatteriin!

Vares - Emma Teatteri, Naantali

Vares

01/06 – 12/08/2023

Emma Teatteri, Naantali

Kesä 2023. Suomen Turku. Ja Jussi Vares, joka joutuu ottamaan mittaa vanhasta totuudesta, jonka mukaan rakkaus on pahinta huumetta. Sitä lajia, joka tekee hulluiksi ihan järkevätkin ihmiset…

Ensi kesänä sukelletaan turkulaisen alamaailman syövereihin, kun yksityisetsivä Jussi Vares (Kari-Pekka Toivonen) lähtee selvittämään katoamistapausta. Esitys perustuu Reijo Mäen teokseen Vares, Kolmijalkainen mies.

Osta liput

Salainen puutarha - Suomenlinnan kesäteatteri

Salainen puutarha

05/06 – 31/08/2023

Suomenlinnan kesäteatteri, Helsinki

Rakastettu koko perheen klassikko puhkeaa kukkaan musiikkiteatterina Suomenlinnan suvessa! Ryhmäteatteri kutsuu katsojansa seikkailuun etsimään salaista puutarhaa Hyvän omantunnon linnakkeen uumenista.

Salainen puutarha on F.H. (Frances Hodgson) Burnettin (1849-1924) vuonna 1911 julkaisema rakastettu nuortenkirja, ja tarina on inspiroinut vuosien varrella lukuisia teatteri- ja elokuvaversioita.

Osta liput

Kirjurinluodon kesäteatteri - Vaimoni on toista maata

Vaimoni on toista maata

09/06 – 07/07/2023

Kirjurinluodon kesäteatteri, Pori

Hillittömän hauska parisuhdekomedia Kirjurinluodon Kesäteatterissa! Tässä komediassa nauretaan parisuhteiden haasteille, ennakkoluuloille sekä jokaisessa meissä asuvalle hillittömyydelle.

Rooleissa Jenni Kokander, Maria Kuusiluoma, Miika Muranen, Joonas Nordman.

Osta liput

Suomen Kesäteatteri esittää - Irwin-musikaali

Irwin

14/06 – 13/08/2023

Apianniemen kesäteatteri, Valkeakoski

Irwin on kesän 2023 näyttävin suomalainen musiikin aikamatka!

Musikaali antaa äänen Antti Hammarbergille, taiteilijanimeltään Irwin Goodmanille, jonka syntymästä tulee vuonna 2023 kuluneeksi 80 vuotta.

Osta liput

HUK - Dingo musikaali

Dingo-musikaali

27/06 – 19/08/2023

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri

Dingo-ilmiö villitsee kesällä 2023 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa vieden katsojat aikamatkalle 80-luvun nostalgiahuumaan.

Osta liput

Imatran kesäteatteri - Kultaranta

Kultaranta

27/06 – 30/07/2023

Imatran kesäteatteri

Riemukkaan railakas ja hulvattoman hervoton Kultaranta lyö kaikki presidenttimme pöytään kertaheitolla. Tämä komedia iskee suomalaisuuden ytimeen!

Mikä olisikaan kiinnostavampaa kuin seurata, kuinka Suomeen lähestulkoon saatiin kuningas Friedrich Karl? Ja mitä tapahtui Kultarannassa, kun tasavallan hallitsijat ovat johtaneet Suomen kansaa läpi riemujen ja ryteikköjen?

Osta liput

willi karvia - nykyajan metrotytöt

Nykyajan metrotytöt

02/07 – 16/07/2023

Willi Karvia, Kantti

Hertta, Anna-Liisa ja Annikki perustavat lauluyhtyeen. Tavoite on kirkkaana mielessä ja ainoana pyrkimyksenä nousu listojen kärkeen. Trion perustaminen ja eteenpäin vieminen on kuitenkin kovaa hommaa.

Raikas ja railakas, musiikintäyteinen matka tuo näyttämölle kolmen, hyvin erilaisen naisen elämän makuisen tarinan tämän päivän twistillä ja biiseillä.

Osta liput

Hupisaarten kesäteatteri - Usko, toivo & ryöstö

Usko, Toivo & Ryöstö

05/07 – 22/07/2023

Hupisaarten Kesäteatteri, Oulu

Täysin laiton musiikkikomedia!

Hupisaarten kesäteatteri riemastuttaa yleisöään huippunäyttelijöillä ja yllättävillä juonenkäänteillä. Tarinaa vauhdittaa mm. J. Karjalaisen, Kaija Koon ja Nylon Beatin musiikki.

Osta liput

Suomen Kesäteatteri esittää - Mikko Alatalo - Maalaispoika oon

Maalaispoika oon

05/07 – 20/08/2023

Sappeen kesäteatteri, Pälkäne

Taiteilija Mikko Alatalon värikäs, tuottoisa ja energinen elämä vihdoin näyttämöllä!

Elämänkerrallinen musikaali tarjoaa unohtumattomia kappaleita Alatalon laajasta musiikillisesta repertuaarista, lämpöistä huumoria, hauskoja kommelluksia sekä koskettavaa ikävöintiä.

Osta liput

Joutsenlaulu

Joutsenlaulu

11/07 – 26/08/2023

Uittamon palviljonki, Ruissalon kesäteatteri, Turku

Ruissalon kesäteatteri esittää upeassa Uittamon Paviljongin miljöössä musikaalin Ollista, Jussista ja Yöstä.

Musikaali on kunnianosoitus Jussi Hakulisen ja Olli Lindholmin mittavalle elämäntyölle, joka on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen suomalaisten sydämiin.

Osta liput

Kirka-musikaali Ruissalon kesäteatteri

Kirka-musikaali: Hetki Lyö

31/07 – 10/08/2023

Uittamon palviljonki, Ruissalon kesäteatteri, Turku

Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista!

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri (…)

Osta liput

Kesäteatterit suomessa

Kesäteatterit Suomessa ovat loistava tapa nauttia valoisista, lämpimistä ja pitkistä kesäilloista. Kesäteatterinäytöksiä koetaan ympäri Suomen tunnelmallisessa ulkoilmamiljöössä, jossa yleisö voi nauttia draamasta, komediasta ja musikaaleista.

Suomalaisen kesäteatterin perinne juontaa juurensa 1900-luvun alkupuolelle, jolloin pienet näyttelijäryhmät alkoivat esiintyä maaseudulla kesäkuukausina. Nykyään nämä teatterit ovat kasvattaneet suosiotaan ja houkuttelevat sekä paikallisia että ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä etsiviä mökkireissaajia ja turisteja.

Kaiken kaikkiaan Suomen kesäteatterit tarjoavat upean mahdollisuuden nauttia maan vilkkaasta kulttuurielämästä samalla kun paistattelemme sen luonnon kauneudessa. Olitpa teatterin tai musiikin ystävä, kesäteattereista löytyy jokaiselle jotakin.

Jos olet lähdössä mökkireissulle tai maakuntamatkailemaan, muista lisätä käynti johonkin näistä teattereista matkasuunnitelmaasi!

Usein kysytyt kysymykset

Anna lahjaksi elämys

Anna lahjansaajan valita tuhansista tapahtumista Ticketmasterin lahjakortin avulla.

Ticketmaster lahjakortti
whois: Andy White Freelance WordPress Developer London