Parhaat joululahjaideat 2023

Villasukat, suolasirotin tai glögipullo? Mitä jos antaisitkin lahjaksi jotain ihan muuta? Kokosimme yhteen tämän vuoden halutuimmat joululahjat ja joululahjaideat.

Monen lahjansaajan joulun toivelistalla on jotain ihan muuta kuin tavaraa. Löydä kuusen alle elämyksiä ja anna lahjaksi yhteistä aikaa ja muistoja. Tutustu joululahjaideoihimme.

Joululahjaideat 2023 - Ticketmaster Suomi

Anna joululahjaksi keikkaliput

Onko lahjansaajalla mittava levykokoelma ja varmat otteet automatkojen DJ-tehtävissä? Anna musadiggarille lahjaksi keikkaliput! Ensi vuonna Suomessa nähdään kiinnostavia artistinimiä, jotka tarjoilevat ainutlaatuisia keikkakokemuksia. Keikkatarjonnasta löytyy lahjavaihtoehtoja niin popin, rockin, indien kuin metallinkin kuuntelijoille.

Klassiset liput pukinkonttiin

Onko lahjansaaja innokas klassisen musiikin ystävä? Paketoi lahjakääreeseen vaikka kausikortti suosikkiorkesterin kevätkaudelle tai valikoi ohjelmistoista lahjapakettiin ainutlaatuinen harvinaisuus.

Musiikkitalo saa vihdoin ansaitsemansa urut vuonna 2024! Urut tulevat talon sydämeksi konserttisalin keskiöön. Anna lahjansaajalle uuden vuoden aloitus upeiden urkujen tahtiin Urut Soimaan -konserteissa heti urkujen käyttöönoton avajaisviikolla tammikuussa! Urkukonsertteja on pitkälle kesään asti.

Osta liput

Lahjakortti joululahjaksi

Anna lahjansaajan valita tuhansista tapahtumista Ticketmasterin lahjakortin avulla.

Joululahjaideat - Ticketmaster lahjakortti

MITÄ ANTAA JOULULAHJAKSI?

Joulun tunnelman tuovat yhteiset hetket ja antamisen ilo. Mutta mitä antaa joululahjaksi ystävälle, puolisolle, vanhemmalle tai työkaverille?

Kääri lahjapakettiin jotain mieluisaa, ikimuistoista ja ilahduttavaa. Anna joululahjaksi vaikkapa konserttiliput, lätkäliput tai teatteriliput. Tai anna lahjansaajan päättää itse – paketoi pukinkonttiin Ticketmasterin lahjakortti, joka avaa ovet tuhansiin tapahtumiin. Kun annat tapahtumaliput joululahjaksi, annat lahjaksi elämyksen ja yhteisiä muistoja.

Kokosimme yhteen vuoden 2023 parhaat joululahjaideat, joista jokainen lahjanantaja ja -saaja löytää varmasti mieleisensä.

Usein kysytyt kysymykset