Parhaat joululahjaideat 2023

Villasukat, suolasirotin tai glögipullo? Mitä jos antaisitkin lahjaksi jotain ihan muuta? Kokosimme yhteen tämän vuoden halutuimmat joululahjat ja joululahjaideat.

Monen lahjansaajan joulun toivelistalla on jotain ihan muuta kuin tavaraa. Löydä kuusen alle elämyksiä ja anna lahjaksi yhteistä aikaa ja muistoja. Tutustu joululahjaideoihimme.

Joululahjaideat 2023 - Ticketmaster Suomi

Anna joululahjaksi keikkaliput

Onko lahjansaajalla mittava levykokoelma ja varmat otteet automatkojen DJ-tehtävissä? Anna musadiggarille lahjaksi keikkaliput! Ensi vuonna Suomessa nähdään kiinnostavia artistinimiä, jotka tarjoilevat ainutlaatuisia keikkakokemuksia. Keikkatarjonnasta löytyy lahjavaihtoehtoja niin popin, rockin, indien kuin metallinkin kuuntelijoille.

Klassiset liput pukinkonttiin

Onko lahjansaaja innokas klassisen musiikin ystävä? Paketoi lahjakääreeseen vaikka kausikortti suosikkiorkesterin kevätkaudelle tai valikoi ohjelmistoista lahjapakettiin ainutlaatuinen harvinaisuus.

hko

Helsingin Kaupunginorkesteri

11/01 – 16/05/2024

Musiikkitalo, Helsinki

Sujauta lahjansaajan joulusukkaan kausikortti HKO:n kevään konsertteihin! Nämä kausikortit ovat haluttua tavaraa, klassisen musiikin ystävä ilahtuu varmasti. Voit ostaa myös HKO:n avoimen lahjalipun, jonka lahjansaaja voi vaihtaa haluamaansa konserttiin.

Osta liput

rso

Radion Sinfoniaorkesteri

17/01 – 31/05/2024

Musiikkitalo

Sujauta lahjansaajan joulusukkaan kausilippu RSO:n kevään sarjoihin! Nämä kausiliput ovat haluttua tavaraa, klassisen musiikin ystävä ilahtuu varmasti.

Osta liput

Urut soimaan

Urut soimaan

02/01 – 28/07/2024

Musiikkitalo, Helsinki

Musiikkitalo saa vihdoin ansaitsemansa urut vuonna 2024! Urut tulevat talon sydämeksi konserttisalin keskiöön. Anna lahjansaajalle uuden vuoden aloitus upeiden urkujen tahtiin Urut Soimaan -konserteissa heti urkujen käyttöönoton avajaisviikolla tammikuussa! Urkukonsertteja on pitkälle kesään asti.

Osta liput

uudenvuoden wieniläiset

Uudenvuoden Wieniläiskonsertti

11/01 – 13/01/2024

Hämeenlinna & Helsinki

Schönbrunnin Linnanorkesterin parhaista soittajista koostuva kiertuekokoonpano solisteineen saapuu jälleen Suomeen tammikuun alussa. Kysyttyjen konserttien ohjelmisto pohjautuu Wienin filharmonikkojen uudenvuoden konserttiin, joka kerää miljoonayleisöt vuosittain.

Liput uudenvuoden konserttiin ilahduttavat jokaista klassisen musiikin ystävää!

Osta liput

Koko perheelle

Perheen pienimmätkin nauttivat lahjoista, jotka eivät ole tavaraa. Lapsille sopivissa tapahtumissa viihtyy myös koko perhe – lähtekää yhdessä katsomaan henkeäsalpaavaa show’ta tai kieppumaan tivolilaitteisiin!

cavalluna

Cavalluna

11/05 – 12/05/2024

Helsingin Jäähalli

Hevosshow Cavalluna viihdyttää perheen pienimpiä huikealla tarinalla ja aikuiset se hurmaa henkeäsalpaavalla akrobatialla ja visuaalisuudella. Pääosaa näyttelevät upeat ja taitavat hevoset sekä ponit ratsastajineen ja kouluttajineen.

Osta liput

disney on ice

Disney On Ice – Mikki ja ystävät

01/02 – 04/02/2024

Metro Areena, Espoo

Rakastettu jääspektaakkeli Disney On Ice viihdyttää koko perhettä Helsingissä helmikuussa. Mikki ja ystävät -esityksessä seikkaillaan läpi upeiden Disney-hetkien yhdessä Mikin ja rakastettujen Disney-hahmojen kanssa. Lapset nauttivat tutuista hahmoista ja aikuiset voivat ihastella upeaa taituruutta sekä show’ta.

Osta liput

pieni merenneito

Jääshow Pieni Merenneito

24/03

Helsingin jäähalli

Pieni Merenneito -jääshow johdattaa koko perheen lumottuun seikkailuun vedenalaisessa maailmassa! Rakastettu klassikkosatu herää jäällä henkiin yli tuhannen luistelijan voimin. Suomen suurimmassa jääshowssa nähdään muodostelmaluistelun, jäätanssin ja yksinluistelun taituruutta yhdessä elämyksessä.

Osta liput

tsigaboom

Tsigaboom

29/12 – 07/01

Messukeskus, Helsinki

Sirkus Finlandia ja Tivoli Sariola yhdistävät taas tänä talvena voimansa! Välipäivinä Messukeskus täyttyy sirkushuveista, akrobatiasta ja tivolilaitteista. Nauttikaa joululomalla lahjalipuista koko perheen kera!

Osta liput

Lahjakortti joululahjaksi

Anna lahjansaajan valita tuhansista tapahtumista Ticketmasterin lahjakortin avulla.

Joululahjaideat - Ticketmaster lahjakortti

MITÄ ANTAA JOULULAHJAKSI?

Joulun tunnelman tuovat yhteiset hetket ja antamisen ilo. Mutta mitä antaa joululahjaksi ystävälle, puolisolle, vanhemmalle tai työkaverille?

Kääri lahjapakettiin jotain mieluisaa, ikimuistoista ja ilahduttavaa. Anna joululahjaksi vaikkapa konserttiliput, lätkäliput tai teatteriliput. Tai anna lahjansaajan päättää itse – paketoi pukinkonttiin Ticketmasterin lahjakortti, joka avaa ovet tuhansiin tapahtumiin. Kun annat tapahtumaliput joululahjaksi, annat lahjaksi elämyksen ja yhteisiä muistoja.

Kokosimme yhteen vuoden 2023 parhaat joululahjaideat, joista jokainen lahjanantaja ja -saaja löytää varmasti mieleisensä.

Usein kysytyt kysymykset

whois: Andy White Freelance WordPress Developer London